2017-10-21

Haurasta

Pakkasaamuna tiainen lennähti kirsikkapuuhun ja oksa heilahti vienosti . Viimeiset ruskan kultaamat lehdet tippuivat helähtäen nurmelle. Aamu oli hiljainen ja hauras.

Kesäpäivänhattu ja koreatörmäkukka olivat saaneet ylleen huurrekuorrutuksen.Jättiverbena

Kesäpäivänhattu
Vilina kävi aamukuuraa pari kertaa haistelemassa. Tuli aina 5 minuutin päästä takaisin sisälle tassujaan heilutellen. Vasta iltapäivällä oli kissalle sopiva ulkoiluilma. Myyrä oli kohtalokseen myös liikenteessä. Vilina pääsi nuolemaan huuliaan. 

Koreatörmäkukka heräsi vielä hehkuun iltapäivän paisteessa


Koreatörmäkukka 21.10.2017

16 kommenttia:

 1. Todella kauniit kuvat! Ja lohduttavat! Meillä taitaa olla ensi yö ensimmäinen pakkasyö. Peittelin Dahlioita hallaharsolla, pitää huomenna kuskata ne anoppilaan turvaan varastoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kesätuulia! Meillä oli aamulla -3 merenrannassa. Kertaheitolla kunnon kylmä. Kuskasin tänään pakkasen puraisemia daalioita kellariin. Huomiseksikin niitä vielä jäi maahan. Muista laittaa värikoodimerkit juurakoihin, jos sinulla on monenvärisiä daalioita ;)

   Poista
 2. Täällä on myös lunta hiukan sadellut ja pientä pakkasta luvattu yöksi.Ilmat muuttuivat kertaheitolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan ollut nytkin pakkasyö. Eilinen päivä oli aurinkoinen ja lämmitti maata. Tänään ajattelin vielä kuopsia sipuleita maahan.

   Poista
 3. Kauniita pakkaskuvia. Toissayönä meilläkin oli ensimmäinen pakkasyö, eli tästä se talven odottelu alkaa. - Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Talvi tosiaan ilmoittelee tulostaan. Tässä aamukahvilla ajattelin tutkailla päivän sääennustetta. Vieläkö tulee aurinkoa kuten eilen😊

   Poista
 4. Ihania, herkkiä kuvia pakkasen kuuramista kaunokaisista1 Pakkanen pisteli poskeensa meidänkin daaliat, alkoivat ollakin jo surkeassa kukassa, joutivatkin jo mennä, tulkoon talvi ja joulu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasaamun kukat olivat niin kauniita. Daaliathan siinä mustuivat, mutta saivat mennäkin jo kellariintalvea pakoon.

   Poista
 5. Kauniita kuurakuvia <3 Vaikka toisaalta tämä on haikeaa, mutta kyllä tästä ajasta kauneuttakin löytyy! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin että oishan kukat voinut ottaa pakkasen edellä leikoksi vaasiin, muttaeihän tuollaisia kuuraihanuuksia keittiön pöydällä synny :)

   Poista
 6. Kauniita kuurakuvia! Törmäkukka sinnittelee vielä hienosti. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piparminttu :). Sitkeä törmäkukka kun vielä tokeni pakkasesta.

   Poista
 7. Kävimme Tohmajärvellä ja siellä oli jo kuusi astetta pakkasta lauantaiaamuna. Kyllä se on puraissut jo täällä meilläkin. Mökillä ei olla vielä käyty. Minulla on sinulle haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui -6 on ihan liian paljon!!! Mökillä ois meillä vielä pientä puuhaa ennen kuin jättää paikan talvilepoon. Kiitos haasteesta :). Tulenpa kurkkaamaan blogiisi.

   Poista
 8. The flowers look wonderful dresses with diamonds and pearls of frost.

  Regards, Jannicke

  VastaaPoista