2015-01-11

Talvikukintaa

Vilpola on mainio paikka talvettaa kasveja. Pidämme siellä lämpötilan +10 asteessa. Äiteinpäiväruusu on tehnyt komean nupun. Hyasintit ovat kukkineet pitkään ja nuppuja on edelleen  tulossa. Pelkästään niiden vihreät lehdet ovat nyt hienoja, kun pihalla ei juurikaan mikään kasva.  Jouluruusu kylläkin kukoisti ulkona vielä eilen komeasti. Yöllä se peittyi taas kinosten alle niin kuin tässä talven mittaan on jo muutaman kerran käynyt...8 kommenttia:

 1. Herttaisen värinen ruusu :)

  VastaaPoista
 2. Ihania väripilkkuja näin talven keskelle. Meillä kuistilla (vaihteleva lämpötila) yksi talvehtiva riippapelargonia päätti alkaa kukkimaan. Yleensä vasta kuukauden päästä ovat ensimmäiset aloittaneet kukintansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että kukkii jo! Kuukauden päästä on valoa jo enemmän tarjolla. Tuo ruusukin on hassu oikku sillä vilpola on aika hämärä, talon pohjoipuolella

   Poista
 3. Uskomaton tuo jouluruusu! Siellä vain lumen keskellä kukkii! Haaveilen tuollaisesta vilpolasi kaltaisesta tilasta! Hienosti on ruusu siellä talvehtinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja jouluruusu on ollut pari kertaa kokonaan kinosten alla, mutta ihan voimissaan taas ku lumet sulivat

   Poista
 4. Sinulla on kivannäköinen ja kaunis blogi. Olen itse uusi blogimaailmassa ja on kiva katsella muiden blogeja. Olen juuri julkaissut oman blogini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Tervetuloa lukijaksi ja hienoa, kun olet myös aloittanut blogikirjoittelun.

   Poista