2015-03-28

Minä näen

Edellisiltana olin kameran kera pikaisesti nuuskimassa kylmän viiman tuivertamaa pihaa. Juuri sopivasti illan viimeiset auringonsäteet tulivat esiin jostakin pilven takaa ja osuivat saunan edustalle. Siellä näinkin pari uutta nuppua. Helmililjat ja parvitulppanit heräilevät hitaasti maan uumenista.
Ruukuissa kasvatetut kukat ovat kuitenkin tällä viikolla selvästi kirineet etumatkaa pihan kasveihin nähden. Luminarsissi 'Rip van Winkle' on tehnyt ruukussa ensimmäisen kukinnon. Istutin niitä syksyllä myös ulos, mutta ei ole vielä näkynyt niistä mitään.

Itse olen aika visuaalisesti kaiken kokeva tyyppi. Asioiden näkeminen ja värit on minusta aivan parasta antia tässä elämässä. Tällä viikolla myös kissanpentujen silmät aukesivat. Mitä lie miettivät ensinäkemältä tästä maailmasta?

Parvitulppaani - Tulipa tarda

Parvitulppaani ja krookus

Helmililja
Luminarsissi 'Rip van Winkle'
Hei minä olen Tiuhti, 8 päivää vanha ja kurkin kolostani ensimmäistä kertaa

Niin ja minä olen Viuhti. Voisinkin jo kohta lähteä pienelle retkelle!
No niin laitappa se kamera nyt pois!

12 kommenttia:

 1. Teilläpäin on jo mukavasti sipulikukkia. Tiuhti ja Viuhti ovat niin suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piippoja on jo paaljon näkyvissä! T&V on niin söpöliinit.

   Poista
 2. Voi ihme miten ihania kuvia. Oikeat söpöläiset nuo Tiuhti ja Viuhti. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Varmaan ihan normaalia maaliskuuta tämä, mutta kuitenkin jo kaipaisi vähän lämpimämpää välillä. Mikään kasvu ei nyt edisty pihalla, onneksi on kuitenkin kukat kasvarissa :)
  Lähes sietämättömän ihania nuo pikkuiset kisut! Minä niin rakastan kissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää lämpöä saisi tosiaan tulla. Erityisesti näin viikonloppuna. Sinulla on ihanat kissat! Laitan näistäkin vielä kuvia kun niin tykkäät :)

   Poista
 4. Meinaatteko pitää pennut itsellä vai onko heille jo koti tiedossa? Ystäväni on etsiskellyt kissanpentua kaveriksi vanhalle kissalleen, jonka pitkäaikainen ystävä nukkui pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen pentu on menossa ystäväperheeseen. Tekisi mieli pitää yksi itse, mutta en tiedä oikein onko se käytännössä mahdollista. Lähinnä pystyykö kahta aikuista kissaa kuskaamaan samassa kuljetuskopassa autossa? Mutta pidän mielessä ja viestittelen sinulle, jos tulee tarve löytää koti. Kissojen luovutusikä on 12 vko. Nämä on 12 viikkoisia ja luovutusikäisiä 9.6.

   Poista
 5. Tulin taas katsomaan kisuja :)
  Ei vaan, blogissani olisi sinulle haaste, jos ehdit kevätkiireiltäsi vastailla :)
  Tuohon kissojen kuljettamiseen. Teekkarin tyttöystävällä on kaksi kissaa, molemmat on otettu aikuisena eläinsuojeluyhdistykseltä.Eivät siis ole pennusta alkaen olleet yhdessä. Hän kuljettaa niitä samassa kuljetuskopassa. Koppa on sellainen pehmeä, jotain tekstiilimateriaalia, kissat kuulemma kokevat sen turvallisemmaksi, kuin sellaisen muovisen. Ovat matkustelleet aika paljon sekä junassa, että autossa.

  VastaaPoista
 6. Kaikkea kivaa piippoja näkyy..nuo kisut vaan on niin ihanaisia!

  VastaaPoista
 7. Suloisia kukka- ja kissapienokaisia :). Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista