2017-06-01

Lemmikki on kaikkien kaveri

Lemmikki on asettautunut kaikkien kasvien rinnalle. Se on ilmiselvästi kaikkien kaveri ja tykkää auringosta, puolivarjosta ja varjosta. Kaikki käy, ihana lemmikki!

Lemmikki ja pihaesikko
Lemmikki ja tulppaanit
Lemmikki ja arovuokko
Lemmikki ja 'Louise Bugnet'
Lemmikki ja Lemmikki
Lemmikki ja yksi tulppaani
Lemmikki ja muutama tulppaani
Lemmikki ja kylmästä kohmeessa oleva Aurora
Ihan tohkeissani kehuin viime postauksessa kuvanneeni sunnuntaina Apollon. Eihän se mikään Apollo ollut vaan Aurora!!! Eikä kukaan edes sanonut mitään! Aurora oli tänään taas pihalla ja lemmikissä. Kuvasin punaista esikkoa. Kun työnsin lemmikkejä syrjään, niin siinä se perhonen taas oli ja ei hievahtanutkaan. Taisi olla liian kylmää lentosääksi.

Lemmikki ja Aurora
Lemmikki ja kevätvuohenjuuri
Lemmikki ja varjolilja
Lemmikki, lemmikki, lemmikki, lemmikki, lemmikki lemmikki, lemmikki, lemmikki, lemmikki, lemmikki ja lemmikki!

12 kommenttia:

 1. Oi lemmikki ♥ Ja lemmikki ja lemmikki ja lemmikki ja Vilina ♥
  Apollo meni ihan täydestä :-D
  Tänään huomasin lemmikkiä pihanurmella lähellä penkkiä, missä sitä on ollut. Mutta nyt en löytänyt yhtään kukkaa penkistä, vain nurmelta. Jopa on tuittupää lemmikki! Täytynee siirtää sitä takaisin kukkapenkkiin ja toivoa, että pysyy jatkossa kiltisti siellä. Joutui kiertämään ruohonleikkurilla, mutta kiersin sen muutenkin, kun siinä oli ihanaa kukkivaa nurmitädykettä ja puna-ailakkitupsukin. Eihän niitä voi leikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikit on vähän omapäisiä. Ei ne aina niin välitä missä emäntä niitä koittaa ohjata olemaan :). Minäkin jätän aina yhden nurmikkoalan pitkään leikkaamatta niin saavat lemmikita ja muut kukat kukkia rauhassa.

   Poista
 2. Lemmikki tupsahtelee meilläkin vähän joka paikasta. Yritän aina olla tarkkana kukinnan (tai siementämisen) kanssa, ettei se ala leviämään ihan tolkuttomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kasvavat aika villisti, mutta tarpeen mukaan niitä on helppo napsia pois, kun irtoavat aika helposti maasta.

   Poista
 3. Ihanat kesäiset kuvat. Lemmikit ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikki on kepeän kesäistä hattaraa

   Poista
 4. Sinulla sentään postaukseen mahtui muitakin kuin lemmikkejä, minun lempikukkaseni sai kokonaan oman juttunsa! Ne on vaan niin ihania!

  VastaaPoista
 5. Lemmikkiä tosiaan kaikkialla. Sellainen se on, ja matkustavainen. Löydän sitä paikoista, joissa on edellisenä vuonna kaivettu. Itsestään ilmaantuu kukkamaiden täytteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaeltavainen tapaus. Siemeniä säilyy varmaan useammankin vuoden maassa jemmassa odotellen sopivaa kasvuaikaa...

   Poista
 6. Lemmikit on niin ihania! Sain eilen pienen hepulin, kun näin mummoni asuttaman kerrostalon pihalla villinä kukkivan lemmikkimeren. Siinä mahtoi olla talon kyylillä katsottavaa, kun takapuoli pitkällä otin kuvia kulmasta jos toisestakin kännykälläni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tarina! :D. Lemmikit ovat hienoja kuvattuna sekä ihan läheltä että kaukaa.

   Poista