2015-12-13

Puuhaa riittää

Joulukuu on lähes puolessa välissä. Kunnon talven tuntua ei ole vielä länsirannikolla ollut. Vettä sitäkin enemmän, joten ulkona oleskelu on ollut minimissä. Sisällä riittääkin nyt yhtä ja toista puuhaa. Ompelukone on esillä ja ideoita taitaa olla enemmän kuin ehdin toteuttaa mm. verhoja ja mökin koko sohvakaluston uudelleen verhoilu. Lisäksi on suunnitteilla keittiöremonttia. Jo pelkästään keittön kaapien tyhjentäminen tuntuu vähän kuin muutolta...

Keittiöstä on poistettu yksi vanha yläkaappi. Lättäsin paikalle kissapyyhkeen ja mutaman joulukoristeen paikkaamaan aukkoa. Juttelin pojalle: "Huomasitkos keittiön seinällä on kissa. Onkos se meidän kissa yövalossa?" Vastaukseksi sain: "Ei meidän kissa ole noin ruma!"

 Tämä "leijuva" kynttilälyhty on yksi suosikeistani.


Puutarhassa pioniunikot ovat siementäneet ja minitaimia on valtavasti.

Laattaprojekti on vähän niinkuin odottavassa tilassa.

Ajatteleeko esikko, että nyt on kevät?

Jouluruusu aloitti kukkinnan puutarhassa aikaisemmin kuin viime vuonna.4 kommenttia:

 1. Luonto on aivan sekaisin kun esikot kukkivat. Ihana tuo kissapyyheliina ja maailman suloisin kisuli tutkii joulutähteä.
  Mukavaa adventtisunnuntaita ja Lucian päivää

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä poikasi kanssa: teidän kissanne on kauniimpi. Onpas erikoista että esikot kukkivat! Eli olisi hyvä jos olisi lunta. Hyvää kolmatta adventtia.

  VastaaPoista
 3. Toden totta, ihana tuo leijuva lyhtysi :)
  Kasvit ei nyt oikein tiedä mitä tekisivät kun on ollut niin lämmintä. Jospa nyt alkaisi talvi, meillä on ihan hitusen lunta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, teidän kissa on paljon kauniimpi. :) Hieno kuvapari muuten.
  Oi voi, opinkohan koskaan verhoilemaan sohvia ja tuoleja? Se vasta olisi hyödyllinen taito!
  Ihania joulunaluspäiviä!

  VastaaPoista