2022-06-04

Tulppaanimeri

Kevään ihanimmat tulppaanit löytyivät matkalla kotoa koululle. Pyöräilin koululle nuorimmaisen todistuksenjakoon ja kuulemaan open sanat alakoulun päättäville. Paluumatkalla oli aika ”must” pysähtyä kuvaamaan hempeää istutusta Rauman kaupungin Viipurin puistossa. Valkoisia ja vaaleanpunaisia tulppaaneja lähes silmän kantamattomiin ;)Ilmeisesti mantelia oli istutettu tulppaanien kanssa samaan puistoon.

En ole aikoihin kirjoittanut blogiin. Nyt parin vuoden tauon jälkeen ajatus vähän pidemmistä kirjoituksista verrattuna instagramiin tuntuu taas houkuttelevalta. Testaan myös toimiiko bloggerissa blogin päivitys tabletilla. Se olisi kätevää, sillä oma läppäritietokoneeni on vanha ja tuskallisen hidas. Ei sillä jaksa alkaa blogia kirjoittelemaan. Testaan siis tätä vaihtoehtoa!
Käytätkö sinä ipadia tai muuta tablettia bloggeriin kirjoittamisessa?

Kesän kynnyksellä,
Maria17 kommenttia:

 1. Ihanat tulppaanit ja manteli. Läppärillä kirjoittelen, tablettia en omista ja puhelimella en osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppäri on kyllä hyvä kun siinä toimii kaikkiominaisuudet. Näppäimistö on hyvä! Vaikka mun nakkisormilla 10-sormijärjestelmä ei toimi.

   Poista
 2. Romanttisen kaunis tulppaanimeri!
  Tabletilla olen jonkun jutun kirjoittanut, kännykällä vain lukenut. Yleensä teen jutut joko läppärillä tai pöytäkoneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppäri on hyvä kun siinä kunnon näppis. Saattaa olla että tabletissa ei ole niin hyviä muokkausominaisuuksia kuin perustietokoneessa

   Poista
  2. Tabletin ja kännykän huono puoli on nimenomaan näppäimistö, jolla kirjoittaminen on hidasta nakkisormitaktiikkaa. Käytän kirjoittaessani kymmensormijärjestelmää.

   Poista
 3. Todella ihanaa kukintaa.
  Yleensä teen postaukset pöytäkoneella. Joskus myös tabletilla ja läppärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kukkaistutus oli niiiiin hieno :) . Suurin osa taitaa käyttää tablettia vain ”hätävarana” postausten tekoon.

   Poista
 4. Onpa upeita tulppaaneita ja vieläpä noin paljon. Teen postaukset tietokoneella, saatan lukea ja kommentoida kännykällä. Mukavaa kesäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietokone ja läppäri ovat bloggaajien ykköstyökalut! Mukavaa kesäkuuta sinulle!

   Poista
 5. Ihanan hempeä tulppaanimeri ja mantelin kukat vielä piste iin päälle! Läppärillä kirjoittelen minäkin postaukset, tablettia en ole edes kokeillut. Joskus viimeistelen postauksia tai jätän kommentteja puhelimella, mutta se on niin tuskallisen hidasta, kun automaattinen korjaus vääntelee sanoja ja kuvien siirtely on hankalaa. Aurinkoista kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungin puutarhuri oli osannut valita värit kohdilleen. Automaattinen ”korjaus” on kaikissa laitteissa ärsyttävä. Hyvä pointti tuo kuvajuttu, se on yksi iso rajoite tabletin käytössä.

   Poista
 6. Ihanat kuvat tulppaaneista ja mantelista!
  Itse teen jutut pöytäkoneella, mutta muuten käytän kommentoimiseen ja lukemiseen iPadia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puisto oli hienossa kuosissa :) . Sinulla on just hyvä tapa jujut koneella ja kommentointi on helppoa padilla.

   Poista
 7. Onpa suorastaan pursuvan hehkeitä näkymiä. Kääpiömanteli on ihana tulppaanien seurassa. Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Toivottavasti onnistuu kirjoittaminen läppäriltä. Minä perinteisesti kirjoitan tietsikalla ja kopsaan sitten koko jutun bloggeriin, lisään kuvat bloggerissa haluamiini kohtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos kommentista! Sen vanhan läppärin avaaminen tuntuu mahdottomalta, mutta hauska että tällä padilla voi myös postata! Täytyy testata tätä lisää :)

   Poista
 8. Olipa mukava kuulla sinusta täälläkin pitkästä aikaa!
  Ja tuo tulpaanimeri, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaipasin että voisi enemmän kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia. Olen iloinen kun tänne tuli monta kommenttia niin se innostaa postaamaan lisää.

   Poista