2017-11-05

Myyrämestoilla

Mökkiviikonloppu ja Vilina tietysti mukana. Meinasin, että kuvaan videolle kissan innokkaat juoksut pihan poikki, mutta homma menikin myyrien kyttäämiseksi rannassa.


Myyrät asuu tuon kiven alla, joka on kallion juurella.

Mitäs sanot, jospa sirryn vielä lähemmäksi vaanimaan?
Mä venaan, myyrät.


Siirryin siis kamerani kanssa ottamaan kuvia marraskuun auringon kultaamasta rannasta. Vilina sai jäädä rauhassa hoitamaan metsästystä. Hyvää metsästysonnea hänelle.
 

Kannonnokkaan oli kasvanut erikoinen ilmestys. Itseasiassa se näytti vähän ällöltä, mutta kuitenkin kiinnostavalta. Se oli kuin korvasienen erikoinen värimuunnos. Väri oli erikoinen, jotain rosan ja purppuran välillä...

Purppuran värinen sieni
Myyräonnea ei tällä kertaa ollut.
Iltaruokaa Vilina sitten odottelikin mökin lämmössä.
Joko sitä ruokaa sais?


Olipa hyvä että nappasin pokkarikameran mökille mukaan.
Oli ilo napsia näitä kuvia.


18 kommenttia:

 1. Ihanasti aurinko kultaa kaislat ja Vilinan turkin. Parempaa onnea ensi kerralla, kissasta on varmaan tosin ihan kivaa pelkästään kyttääminenkin, sen verran innokkaasti ne aina stalkkaavat milloin mitäkin :-D
  Onpa jännän näköistä punertavaa kasvustoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matalalta paistanut aurinko, joka tuli pilvien väistyessä esiin oli niin magee. Vilina oli niin innoissaan taas mökin myyräpaikoilla. Nyt kisuli saakin odotella ensivuoteen ennen seuraavaa mökkikeikkaa. Punainen pensas lienee joku happomarja, joka näytti niin hyvältä viereisen syreenin kanssa, jossa oli lehdet vielä .

   Poista
 2. Ihania kuvia. Vilinalle silityksiä, hää on tosi söpöliini <3 Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilina kehrää ja ottaa niin mielellään vastaan rapsutukset !

   Poista
 3. Ihanat kuvat luonnosta ja myyrien metsästyksestä. - Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit kuvat auringon kultaamasta rannasta ja Vilinasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetki ennen auringonlaskua oli niin kaunis kun aurinko paistoi taivaanrannasta. Tykkäsiköhän Vilinakin siitä? Vai oliko se iloinen ja mietti, että kiva kun emäntäkin osallistuu myyräjahtiin :)

   Poista
 5. Olipa ilo näitä katsella. Ja jännä kuva se sieni vai mikä se oli. Luonto on ihmeitä täynnä. Kissat on pitkäjännitteisiä, piti oikein monta kertaa tavata tuo sanahirviö vaanijoita. Kiva varmaan seurata. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku lahottajasieni varmaankin kun kasvoi kuusen kannossa. Väri oli aika hätkähdyttävä. Toisinaan Vilina jaksaa väijyä saalista tosi pitkään. MukaVaa viikkoa sinullekin .

   Poista
 6. Kunpa itsekin jaksaisi vaikkapa lintuja kuvatessa kököttää yhtä pitkään ja hartaasti, kuin kissat tekevät. Vilina on sen näköinen, ettei myyrillä ole mitään mahdollisuuksia, jos vain yrittävät koloistaan esiin tulla.
  Upean värinen kaislikko. Ja luonnon omaa marsipaanikuorrutusta kivellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marsipaanikuorruketta joo :). mökki on nyt talviteloilla, en pääse enää seuraamaan että miten tuo marsipaanikasvusto tuosta kehittyy. Vilina on useimmiten aika päättäväinen toimissaan. Kannattaisi itsekin välillä ottaa mallia. Keskittyä yhteen juttuun ja hoitaa se kunnolla :)

   Poista
 7. Ihania rantakuvia ja myyränmetsästystä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonlasku oli niin kaunis ja kultasi maiseman hetkeksi.

   Poista
 8. Upeita ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 9. No, aina ei voi onnistua! Ihana Vilina ja kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tosiaan joutuu palaamaan mökkiin ilman tulosta ja odottelemaan josko ruokakuppiin tulisi täydennystä ajallaa:)

   Poista