2018-10-01

Voittajan retki Suvitielle

Onnetar suosi minua, kun Piparmittu järjesti 3-vuotiaassa "Multaa ja mukuloita" -blogissa synttäriarvonnan. Kännykkä piippasi tänään ja sain viestin: Pakettisi on noudettavissa Suvitien R-kioskista. Sitten pitikin malttamattomana odotella työpäivän päättymistä ja hoitaa ruokajutut, että pääsin lähtemään Suvitien retkelle. Otin kameran mukaan, sillä Suvitie edustaa kotikaupunkiani Raumaa ihan parhaasta päästä. (kun Vanhaa Raumaa ei lasketa)

Suvitie kiemurtelee meren rantaa myötäillen, joten näköalat ovat mainiot. Tie on kokenut tänävuonna ison kohennuksen, kun sen remontti valmistui. Tärkeimpänä pidän, että kevyen liikenteen reitti on erotettu autotiestä. Rantatietä on nyt leppoisa ja mukava kulkea pyörällä tai jalan autoista välittämättä. Rantaan on rakennettu uusia kiveyksiä ja laitureita. Istutusalueet heinistä ja katajista sopivat hyvin alueen tunnelmaan, Tästä rantareitistä, joka johtaa meiltä lähimmälle R-kioskille tulee tosi kaunis kun uudet istutukset lähtevät kunnolla kasvuun. Minun lempi lähiulkoilureitti.

Suvitien vierasvenelaituri on hiljentynyt lokakuussa

Raumalaisten paatit täyttävät vielä laitureita
Suvitien pienvenesatama taitaa olla Rauman suurin
Kevyenliikenteen väylää reunustavat uudet kiveykset ja istutukset

Heiniä ja hiekkaa

Suvitien R-kioski kuvattuna rannasta. Tuolta kävin noutamassa voittopaketin!
Rinteeseen on istutettu kaunista maatamyötäilevää katajaa
Uimaranta on jo aika hiljainen Suvitien toisessa päässä. Miksiköhän tuo paatti oli tuossa? Ei kai vaan syysmyrskyt tuoneet.
Kotona vahtikissa Vilina odotti kiviaidalla.
Ja sitten tutkimaan aarteita, joita paketista löytyi!!!

Onko tässä paketissa raksuja minulle?
Vastaus edelliseen kysymykseen näkyy kuvassa.

Kiitos tuhannesti Piparminttu arvonnasta! Pienet laukat "Allium Cameleon" sujautin jo maahan. Tulppaanit "Margarita" ja "Blushing Beauty" pääsevät multaan toisena iltana.

Multaa ja mukuloita -blogissa on jo koettu ensimmäinen pakkasyö. Siitä ja kasvarin kauniista pelakuista Piparminttu kirjoittaa täällä - klik!

Viime perjantain ja lauantain välinen yö jäi vielä meidän pihassa plussan puolelle, kun sade ja pilvet pelastivat pakkaselta.

18 kommenttia:

 1. Onnea kivasta voitosta. Vilinakin on selvästi tyytyväinen paketin sisällöstä.
  Kaunis postinhakureitti. Monet pitävät julkisiin istutuksiin laitettua rahaa turhana hassauksena, mutta minusta on hienoa, että ympäristö laitetaan kauniiksi. Se raha tulee taatusti takaisin ihmisten henkisenä hyvinvointina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mieluinen paketti. :) Suvitie on ihan lemppari kävelyreitti. Meritunnelmaa siinä on aina ollut ja kunnostusten valmistutta reitti on entistä ehompi. Istutusten osuus tuolla tiellä tehdyssä remontissa on varmasti aika pieni ja minusta tosi onnistunut kokonaisuus.

   Poista
 2. Oi miten kauniit kuvat ja maisemat♥ Onnea kivasta voitosta! Ihanaa syyspäivää ja leppoisaa alkanutta lokakuuta♥

  VastaaPoista
 3. Kiva että paketti tuli ehjänä perille! Paketinhakureittisi on todella kaunis ja seesteinen. Meidän taajama on hieman eri maata :)
  Hih, nyt ei valitettavasti ollut raksuja tarjolla :) Ja varmaan sipulitkin tuoksuivat pahalle kissan mielestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lähetyksestä💚. Tuolla merenrannan kioskilla on kiva käydä. Kisu tuli toiveikkaana tsekkaamaan, että oisko jotain hyvä :) Aina kannattaa olla valppaana eihän sitä koskaan tiedä.

   Poista
 4. Onnea arvonnan johdosta,ihana kun joku jäejestää arvontoja!

  VastaaPoista
 5. Tosi näyttävän näköisiä kuvia, kuvaatko järjestelmäkameralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit :). Ostin juuri uuden kameran rungon Canon EOS 200D. Objektiiveja on sit erilaisia käytössäni. Nämä kuvat on kaikki otettu samalla objektiivilla.

   Poista
 6. Kauniit Suvitien varren näkymät. Onnittelut kivasta voitosta.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut upeasta voitosta. Ihana paikka.

  VastaaPoista
 8. Kiva palkinto, onnea! Kauniita maisemia siellä suunnalla!

  VastaaPoista
 9. Kauniita maisemia ja tosi kiva palkinto! Onnea voitosta ja aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista