2015-09-06

Varmista kevään kukkaloisto nyt!

Yritän (huomaa MEGA bag)!


Kiersin lauantaina kolme paikallista myymälää ja kuvan pussit sekä kevätkelloja ja omenankukka-amaryllis (kokoa +34!) seurasivat mukana kotiin asti. Ostinkohan joka liikkestä yhden tuollaisen kaksivärisen valkolilan tulppaanin, jotka ovat keskirivissä? Kolme aika samantyylistä tulpaanilajiketta, huomaan vasta nyt. Viherkäisellä Raumalla oli irtomyynnissä sipuleita ja niitähän ei kukaan voi vastustaa. Pieniä laukkoja ja kauniita hyasintteja on noissa paperipusseissa. Hyasintit on "preparoituja" eli ne ovat saaneet kylmäkäsittelyn. Ajattelin laittaa yhden kasvamaan ruukkuun jo aika pian ja seuraavan sitten kun ensimmäinen on kukkinut.


Viikon varrelta:

Neitoperhoset ovat käyneet monena päivänä vierailulla.


Pelakuut ovat lämpimän elokuun ansiosta parhaimmillaan.Nostin tällä viikolla suurimman osan talvivalkosipuleista. Onnistuivat hyvin. Laitan niistä myöhemmin juttua teille.

Mukavaa viikkoa!
Vielä on luvattu  +17 tai jopa yli loppuviikosta, wau!

12 kommenttia:

 1. Hyvät värivalinnat. En ole ehtinyt vielä sipuleiden kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaista ja valkoista etupihalle. Vielä ehtii hyvin :)

   Poista
 2. Syksyllä on ihanaa hullaantua kukkasipuleihin! :) Tuolla taitaa näkyä myös 'Elegant Lady' -tulppaaneja, minulla oli niitä viime vuonna ja ne olivat todella sieviä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin huomasit! On se Elegant Lady pussi. Minullakin on niitä vanhastaan tuolla talon sivussa, mutta olen ne joskus laittanut liian varjoon. Ovat kauniita niin ostin etupihan aurinkopuolelle - auringonkukkien tilalle.

   Poista
 3. Ihanat nuo perhoskuvat. Ihailen aina muiden perhoskuvia, kun itse en niiden kanssa onnistu. Sipuleita on jo hankittu. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset on aina niin kauniita ja sipulikasvit kanssa.

   Poista
 4. Hienoja perhoskuvia ja ihania pelargonioita! Valkoinen on kaunis väri pelargonialle.
  Tilattua sipulilähetystä odotellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaamalla saa kyllä parhaiten juuri mitä eniten toivoo. Valikoimat on kuvastoissa niin laajat. Jännää sitten kun paketti saapuu :)

   Poista
 5. Minäkin odotan kuumeisesti tilaamaani sipulilähetystä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitystä ilmassa :). Kuvastoissa oli laukkoja, joiden perään kuolasin,mutta en tällä kertaa tilannut netistä mitään. Onneksi kolmannessa liikkeessä jossa kävin lauantaina oli oikein mega-pusseja laukkojen sipuleita.

   Poista
 6. Olen tehnyt jo kaksi tilausta, niitä odotellessä sipulikuume nousee<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi pakettia tulossa. Tosi jännää!

   Poista