2017-03-28

Päivän krookukset ja messulippujen voittajat

Aurinko on tänään hellinyt pihaa ja mieltä. Krookuksia oli sen myötä kukassa jo useammassakin kohdassa. Olen levitellyt hyvin palanutta kompostia pensaiden juurelle ja kukkapenkkeihin. On täytynyt  vähän varoa, että en peitä pintaan nousseita kukkaihanuuksia multakokkareilla.

Komposti ei ole vielä kokonaan sula, mutta olenpas kuitenkin saanut kaivettua sieltä pari kottikärryllistä levitettävää.

Krookukset ovat niin pieniä ja söpöjä! 

Torstaina  suuntaan Turkuun rakentamaan unelmien viljelylaatikkoja messuille. Vähän jo jännittää, mutta sehän kuuluu asiaan, kun on kivaa tekemistä tiedossa.
Vietän aikaa messuilla sunnuntaina. Olisipa kiva tavata teitä blogin lukijoita siellä!

Viljelylaatikkoja tulevat tekemään myös:Piha & Puutarha -messut antoi lippuja arvottavaksi blogin lukijoille. Arvonta on nyt suoritettu ja  Messuliput voittivat itselleen Anette PK ja Maarit!  Voittajat laittakaapa minulle viestiä (puutarha.kamari(at)gmail.com) niin pääsette lunastamaan liput! 

Kiitos paljon arvontaan osallistuneille! Mukava, että blogiin löysi tiensä myös uusia lukijoita. Vaihdetaan kaikki vanhat ja uudet tuttavuudet jatkossakin kuvia, unelmia, ajatuksia  ja ideoita täällä blogimaailmassa!!!!

Nähdään messuilla!

terkuin Maria

Unelmien viljelylaatikko -blogihaasteen toteuttavat yhteistyössä:
Kekkilä, Flör ja Piha & Puutarha-messut

4 kommenttia:

 1. Voi, ihana krookusnäky. Meillä on vielä luntakin pihassa, mutta yhden piipon onnistuin bongaamaan. Hauskoja messuja! Olisi ollut kiva nähdä tuttujen rakentamia viljelylaatikoita, mutta varmaankin ilmestyy kuvamateriaalia aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piippo on iso lupaus siitä, että kohta lumet lähtee. Takuusti tulee kuvia ;) Ekat 'Katharine Hodgkin' iirikset pamahti kukkaan täällä tänään, vau!

   Poista
 2. Kiitos vielä tätäkin kautta arvonnasta.

  On se jännä miten erilaisia pihat ovat. Täällä ei näy vielä yhtään kukkijaa, vaikka kevätkukkaset ovatkin täysin aurinkoisella paikalla kohopenkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Minullakin on mielestäni tullut ekat krookukset esiin eri penkeistä kuin viime vuonna...hmm tai sitten muisti tekee tepposet. Toisista paikoin ne tosiaan nousevat omassa pihassakin möhemmin kuin toisista. Hyvä niin, niin kukinta kestää pidempään,,

   Poista