2016-07-28

Helteinen heinäkuu

Lämmintä on piisannut. Saaressa pieni tuulenvire on vilvoittanut keskipäivän paahteella. Rantaniityn olen taas ajanut ruohonleikkurilla. Aina tuntuu homma vähän hassulta, kun ruohonleikurin renkaat usein kastuvat rantavedessä. Koitan saada niityn pysymään mahdollisimman avoimena ja leikkaan niin pitkälle kuin vedenpinta antaa myöden. Niityllä kasvoi pienenpieni ja kirkkaan vaaleanpunainen kukka, joka oli pakko kiertää ruohonleikkurilla.Aamulla klo 8:30 Vilinaa vielä väsyttää eiliset myyränmetsästyshommat.


 Itse olen päässyt välillä lekottelemaan uutukaiseen ripputuoliin. Aika mukava! Poikani Lauri 7v. toimi kuvaajana. Mukavaa kesää!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa lokoilua. Niin sitä pitää hellepäivänä! Laurille onnittelut hyvistä kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauri oli aika otettu ku sai käyttää isoa kameraa. Meinasin illalla nukahtaa pieneen keinutukseen tuossa riipputuolissa. Se on niin mukavan rentouttava!

   Poista
 2. Riipputuolit on sitten ihania! Sun malli näyttää myös kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassin lipan alle ruuvattu malli tämä ja toimii oikke hyvi :)

   Poista
 3. Ihanat kesätunnelmat! Vilina on niin suloinen.
  Tuon saman kukan olen bongannut Uudessakaupungissa rantaniityllä, ja täällä Ahvensaaressa, ja viime päivinä Porissa, ja moneen kertaan olen sen maastokasviosta katsonut, mutta en taas yhtään muista mikä se on :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuinpa selaamaan Uutta Värikuvakasviota. Kukka on määritykseni mukaan isorantasappi Centaurium littorale. Haha ai iso vai! Kukat on tuskin sentin kokoisia. Esiintymisvyöhykkeeksi mainitaan etelä- ja lounaisrannikko juuri Poriin asti ja Ahvenanmaa!

   Poista