2016-07-31

Pelakuut

Pelakuista 'Drotning Ingrid' kukkii nyt komeimmin tavallisen punaisen pelakuun kanssa. Sitten ovat jännittävät uutuudet alkukesän bloggritapaamisesta: Trudie, Snow Bright ja keltainen pelakuu. Niistä kaksi ensimmäistä ovat Suvikummun Marjan kasvattamia pistokastaimia. Marja on tuonut 'Snow Bright' pelakuun aikanaan Tukholman messuilta. Marjan pelakuiden upeasta kukinnasta on postaus täällä.

Keltainen pelakuu on Sailalta. Bloggritapaasiessa oli kaksi Sailaa., mutta meneeköhän vääärin, jos sanon, että keltainen pelakuu on 'First Yellow' Kivipellon Sailalta? Hänellä kukki 'First Yellow' kauniisti viime kesänä, josta postaus täällä.

Snow Bright ja Drotning Ingrid

Drotning Ingrid

Snow BrightSuklaaminttu ja kääpiöpelakuu Trudie
'Trudie' avasi eilen ensimmäisen kukan. 'First Yellow' on vielä nupussa

16 kommenttia:

 1. Joo, First Yellow oli Kivipellon Sailalta. Mulla on joskus ollut First Yellow Improved, mutta se oli niin kitukasvuinen, että hankkiuduin siitä eroon lopulta. Ehkä en vain osannut hoitaa. Nyt on eroonpääsemisvuorossa kirjavalehtinen Catalina, se on surkea raasku vuodesta toiseen, enkä edes tykkää räikeän shokkipinkeistä kukista (silloin harvoin, kun niitä tulee). Ihania nuo pelargonit, Snow Bright on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Tämä keltainen pelakuu on vielä aika pieni ja vähän pelkään selviääköhän se talvesta näissä käsissä... Mutta tänään se aukaisi yhden söötin kukan, ihanaa!

   Kasveista eroonpääseminen on tosiaan välillä vähän ponnistuksia vaativaa kun niitä kerran yrittää saada kasvamaan eikä tappaa. Mieli kylmäksi ja ruukku nurin niin homma on hoidettu eikä Catalinan kastelusta tarvi enää huolehtia.

   Snow B on tosiaan hieno!

   Poista
 2. Pelakuut ovat ihania. Nehän olivat kukassa jo mummoni ikkunalaudan auringonvalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein perinteisiä mummonkukkia minusta ainakin nuo punaiset, jotka ovat tosi kestäviä ja kukkivat tosiii kiitettävästi

   Poista
 3. Minulla myös kukassa pelakuut. Ehkä kirjoitan niistä jonain päivän omassa blogissani, satumaista juttua. Pelakuut ovat ihania ja niitä on niin paljon erilaisia!

  VastaaPoista
 4. Minulla myös kukassa pelakuut. Ehkä kirjoitan niistä jonain päivän omassa blogissani, satumaista juttua. Pelakuut ovat ihania ja niitä on niin paljon erilaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan pelakuiden kukista nyt kun ne ovat kauneimmillaan!

   Poista
 5. Pidän noista kaikista pelakuista!

  VastaaPoista
 6. Ihanat pelakuut sulla. Mun se keltainen avasi juuri toisen kukkansa, tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Eipä ole minulla ennen keltaista pelakuuta ollut. Täälläkin kukka aukesi ja näyttää hienolta.

   Poista
 7. Pelakuut ovat ihania kaikki! Juu, onhan tuo 'First Yellow' Kivipellosta, lähtöisin alunperin Pukin puutarhasta ja aika sitkeä tyyppi on se :D Keltainen sai hyvän kodin luotasi!

  VastaaPoista