2018-06-26

Pionihehkutusta

Ovathan pionit niin upeita, että ansaitsevat oman postauksen. Pionit ovat aivan täydessä loistossa eikä ole sade haitannut niiden kukintaa. Batzella avasi kukkansa ensimmäistä kertaa juuri juhannukseksi ja on nyt aivan mahtava. Pienet päivänkakkarat tai malvat vanhojen vaaleanpunaisten pionien rinnalla hauskasti korostavat pionin kukintojen  uhkeutta ja ylitsepursuavaa olemusta.

Onko muuten sinun hankintalistalla uusia pioneja? Ihanaa viikon jatkoa!


Bartzella ja vieressä aika vaatimattomaksi jäävä viinilaukka pionin rinnalla

Kirsikka Latvian matala Prunus cerasus
Bartzellan vieressä kasvaa pieni kirsikkapuu ja marjat kypsyvät tänä vuonna supernopeasti. Olen jo napsinut siitä maistiaisia!


16 kommenttia:

 1. Niin kaunista kukintaa! Meillä pionit ovat tänä vuonna olleet varsin hitaita. Ne vasta vähitellen alkavat availla nuppujaan. Tänä keväänä hankin ’Black beauty’- ja ’Bowl of beauty- pionin. Seuraavaksi hankintalistalla ovat valkoiset pionit. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun kukinta etenee sinulla verkkaisesti. Upeat kaunokaiset olet istuttanut! Black beautyn värissä on näköjään samaa dramaatisuutta kuin pioniunikossa, joka minulla kukkii juuri. Siitä laitoin kuvan Instaan. Bowl of beautyni kukki helteessä hujauksessa...

   Poista
 2. Upeita, oijoij! Pioneita ei kyllä voi liikaa hehkuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne ovat puutarhan kaunottaria kaikki :)

   Poista
 3. Pioneita on aina hankintalistalla, juuri eilen meille muutti 'Seeing blue' -pioni, keltaisia pioneita myös tarvitaan lisää ja mm. 'Lemon Chiffon' täytyy saada :D. Tummasävyisiä pioneita tarvitaan myös :D :D :D.

  Pihallasi kukinta on upeaa, toivottavasti luvattu kaatosade kiertää pihamme kaukaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa pionisettiä sinulla ja suunnitelmia!

   Poista
 4. Pioneja ei milloinkaan ole tarpeeksi! Olen ihan hurmaannuksissani kulkenut pihalla. Mutta lisää pitäisi vielä saada😊. ps. Laiton sinulle s-postia joku aika sitten,oletko huomannut?
  Olen torilla ke, pe ja la poikkea, jos liikut kaupungilla.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja s-postista!! MIeluusti mukana :). Aika sopii mainiosti.

   Poista
 5. Pionit ovat kaunottaria, joita pitääkin ihailla. Epäilen, voiko pioneja olla liikaa. Tuskin. Minun Bartzellani ei vielä kukkinut, mutta se onkin viime kesänä hankittu. Toivottavasti ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä varmasti voikkaan ;). Bartzellan kukintq tulee olemaan kaunis aikanaan

   Poista
 6. Pionihuumaa eletään täälläkin! Toistaiseksi kukkivat runsaasti vanhat lajikkeet, mutta varmaan kymmenkunta uutta on hengissä, lähivuosina saan toivottavasti ihailla myös niiden kukintaa! Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 7. Ihanat pionit. Pionin kukkia kahellessa juohtuu mieleen, pitäs olla iahn pionipelto. Lissee pittää hankkii kuhan on paikat suahaan laitettuu.

  VastaaPoista
 8. Niin kauniita pioneja. Nyt kukinnasta onkin saanut nauttia pitkään.
  Mukavaa viikon jatkoa. Nyt helle hellii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa on ollut kukinta, kun ei ole sade litistänyt ja lätistänyt kukintoja

   Poista