2018-08-20

Dropbox on kätevä kuvien siirtelyssä iPadin ja tietokoneen välillä

Tykkään kameralla kuvaamisesta, mutta sen jälkeen kun perustin Instagram tilin niin kuvaaminen iPadilla on lisääntynyt huimasti. Välillä Ipadilla saakin tallennettua jonkin tilanteen niin osuvasti, että olisi kiva saada kuva talteen ja käyttöön myös tietokoneella.

Toisaalta olen kaivannut myös ominaisuutta että saisin järkkärin kuvat julkaistua Instagramissa, jollain muulla keinoin kuin Grambler-ohjelmalla, jota olen käyttänyt.

Sain vinkin, että ota käyttöön Dropbox! Sehän onkin hyvä työkalu kuvien siirtelyyn. Aika jännä, kun tietokoneella ja Ipadissa näkyy sama "tiedostokansio". Olen niin tyytyväinen, kun saan kuvat liikkumaan tietokoneen ja Ipadin välillä. Dropboxissa voi säilyttää maksutta tiettyyn rajaan saakka, joten sinne ei kannata kerätä kuvia vaan poistaa niitä tasaiesti, jotta käytettävissä oleva tila ei täyty. Tietysti on mahdollista hankkia myös maksullisia ominaisuuksia.

Teen blogi-postaukset aina tietokoneella. Tänään siirsin siis ensimmäistä kertaa kuvia Ipadilta tietokoneelle Dropboxin kautta, joten varoituksena, että tässä postauksessa on useita jo Instagram-tililtä tuttuja kuvia, jotka olen lähipäivinä räpsinyt Ipadilla. Ne ovatkin suurin osa neliön muotoisia, sillä Ipadilla otan "neliökuvia", ajatellen Insta-postauksia.


Sunnuntaina katselin omenapuuta mökin pihassa. Nuoressa taimessa kypsyy pulskia omenia, mutta siinä oli myös omenapuun kukkia! Tämähän on kuin sitruuna. Tekee hedelmää ja kukkii samanaikaisesti! 


Vilina nautiskelee kesästä ja yrttien tuoksusta.


Pelakuut kukkivat kauniisti. Erityisesti talvehtineet Mårbackat ja Drotning Ingrid ovat nyt isoja ja komeita. Vilina kiehnää vieläkin etupihan yrttipuskissa


Verenpisaroiden kukinta on parantunut, kun helteet ovat hellittäneet. 


Vilinan gammayökkösten metsästyskuvat laitan - anteeksi nyt Instagram käyttäjät - uudestaan julkaisuun myös tänne blogin puolelle. Lähdin tässä yhtenä päivänä Ipad kourassa etupihan aurinkopihalle kuvaamaan talon seinustalla kypsyviä tomaatteja. Sielä olikin Vilinalla hommat käynnissä! Hän napasi aika taitavasti gammayökkösiä mirrinmintusta suuhunsa. Ipad oli minulla juuri oikealla hetkellä hollilla!
Söpö pieni pelakuun kukka !

 5 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla myös iphonessa toimiiko? Kauniit pelargonit ja kisullakin näyttäisi olevan leppoisat olot puutarhassasi. <3 ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelisin, että iPadssa ja iPhonessa toimii aika samat ohjelmat, mutta ei minulla ole kokemusta iPhonesta. Rohkeasti vaan testaamaan 😊

   Poista
 2. Hej Maria!

  Jag är hopplöst oteknisk, jag är förvånad att jag alls lärt mig blogga och föra över bilder. Jag gillar att fotografera och vill gärna lära mig mer, införskaffade mig en ny kamera för att utveckla mitt fotointresse men det är hela tiden två steg fram, ett steg bak.

  Din kissemiss är alldeles förtjusande där hon ser ut att lukta på blommorna. Det märks att hon är en älskad familjemedlem.

  Vilka fantastiska pelargoner du har! Jag lyckas aldrig med dem men de hänger med varje år, skamfilade och skruttiga.

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki, minulla on Dropbox-tili, mutten ole tajunnut käyttää sitä noin. Ihanat kuvat Vilinasta, miten mainiota gammayökkösten torjuntaa.

  VastaaPoista
 4. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังออนไลน์

  VastaaPoista