2019-08-09

Bloggaajakaveri haussa lauantaiksi 17.8.

Odotan jo innolla ensi viikon lauantaita 17.8.2019, jolloin matkaan Raaseporiin Tahvosten taimistolle bloggaajatapaamiseen klo 13-16. Tilaisuuden järjestelyistä ja ohjelmasta vastaavat Kotipuutarhalehti, Rudus, Kekkilä ja Puutarha Tahvoset.

Sain luvan kutsua ja ilmoittaa mukaan tilaisuuteen yhden bloggaajakaverin! Sukulaisista ei löydy puutarhabloggaajaa, joten ajattelin kysyä löytyykö teistä blogin lukijoista minulle kaveri lähtijäksi Raapeporiin?

Oletko puutarhabloggaaja, jonka  kädet ovat syvällä mullassa ja sydämesi pamppailee puutarhaharrastukselle. Viliseekö blogissasi lisäksi sanat "kasvi", "piha" ja "puutarha"?

Jos vastasit kyllä, ja aika ja paikka sopivat sinulle niin laitappa minulle viestiä viimeistään huomenna la 10.8. klo 21:00 mennessä osoitteeseen puutarha.kamari(at)gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvitsen sinulta seuraavat tiedot:
- Nimi
- Sähköposti
- Puhelinnumero
- Blogin nimi 
- Blogin verkko-osoite
- Ruoka-aineallergiat

Kiva päivä tiedossa! Jos halukkaita bloggajakavereita ilmaantuu useampia, niin suoritan arvonnan huomenna lauantaina illalla.

Muutama tunnelmapala vielä puutarhasta:


Kukkahuoneessa on upeat pensastomaattikasvustot ja yksi runkotomaattikin. Keltaisia tomaatteja tekevä 'Atztek' on alkanut kypsyttämään satoa. Tällä hetkellä odotan malttamattomana, että tomskuja kypsyy lisää. 


Pelakuu vauva viihtyy tomaattien seurassa


Nämä elokuussa kukkivat 'Ping Pong' laukat ovat toinen intoiluni tällä hetkellä!  Ötökätkin näyttävät tykkäävän niistä. Suurimmista sipuleista on tullut todella komeita ja korkealla keikkuvia valkoisia 'pingispalloja' saa ihailla.

Vilinan kanssa jatketaan puutarhahommia tänään, kun pidän perjantain vapaata ja nautin pitkästä viikonlopusta. Narulla roikkuu hallaharso ;) Suojasin sillä eteläseinustalla olevia tomaatteja parina yönä, kun lämpötila laski aika viileäksi. 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja elokuun tunnelmia!
  Minäkin sain kutsun tuonne bloggaajatapaamiseen, mutta harmiksi en pääse tällä kertaa, kun on ystävän nelikymppiset.
  Nuo tapahtumat ovat olleet aina niin kivoja ja Tahvonen on todella tutustumisen arvoinen. Kävimme siellä puutarhakouluaikana ja hämmästyin alueen valtavuutta.
  Hauskaa tapaamista ja toivottavasti saat jonkun kivan kaverin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista päästä tutustumaan isoon taimistoon. Harmi että päivä ei sovi sinulle, mutta paikka on kuitenkin vanhastaan tuttu. En saanut houkuteltua ketään kaveriksi. Taimisto on todennäköisesti monelle hankalan matkan päässä ja viikonlopulle tosiaan monella varmaan on jo ohjelmaa. ;)

   Poista
  2. Harmi tosiaan, että et saanut ketään kaveriksesi. Tuo Taimisto Tahvoset on lähellä kesäkotiani ja siksi olisin innolla tullut kaveriksesi, mutta ajattelin monen muunkin olevan kiinnostunut. Toisaaltaan ajomatka oli aika pitkä ja olen nyt viikonloppuna menossa kesäkotiin. Myöskin tämä blogini on tällä haavaa melko hiljainen ja yksioikoinen. Ei tällä kehtaa Kotipuutarhan tilaisuuksiin osallistua.
   Hyvää syyskesää sinne teille ja rapsut Vilinalle. 😺

   Poista
  3. HEI Molley, Oli siellä Tahvosilla hyvä porukka koolla, vaikka en saanutkaan lisävoimia houkuteltua mukaan. Tykkäsin, että oli kaunista seutua ajella siellä Raaseporin suunnalla, kun en ole pitkään aikaan siellä ollut. Vilina sai iltarapsut ja nukkuu jo tyytyväisenä.

   Poista