2013-10-18

Euron pussit

Sana on kiertänyt, että Honkkarissa on tarjolla sipulikukkia eurolla pussi, joten tokihan niitä vielä muutaman pussin jaksaa maahan kaivaa :)

Viime syksynä istutin tästä samasta "Changing colors" -pussisarjasta Antoinette-tulppaanit, joista on blogissa yksi kuva viime keväältä "klik". Niistä muodostui upea tulppaanirypäs. Kuvan Silver Stream -tulppaanit istutin tänään kuten myös suurimman osan taustalla näkyvistä Peppermint Stick -tulppaaneista. Piparminttutikut näyttävät aika makeilta!

Olen tänä syksynä panostanut kasvitieteellisiin sipuleihin - krookuksiin  ja tulppaaneihin. Ne ovat pienikokoisia, mutta toivottavasti kestäviä ja hyvin menestyviä. Kuvassa kaunis peruslila krookus "Ruby Giant" .  Tänä syksynä olen istuttanut puutarhaan ensimmäiset kevätkurjenmiekat "Iris Reticulata". Pussissa ei lukenut näille sinisille iiriksille mitään sen kummempaa nimeä. Onko ne siis "perus" kevätkurjenmiekkoja?

 Tässä vielä kasvitieteellisiä tulppaaneja ja helmililjoja :)

6 kommenttia:

 1. No niin! :D Hyvähyvä! Nuo sipulikukkapakkaukset on joskus tosi ärsyttäviä, kun niissä on nimet ja lajikkeet päin honkia. Suosittelen hankkimaan Viljelykasvien nimistön, jos sulta ei sellaista vielä löydy. Sieltä voi tarkistaa, mitä nuo kaikki ihan oikeasti ovatkaan ja mihin ryhmään ne kuuluvat.

  Kivoja ostoksia, keväällä on taas kaikkea ihanaa mitä odottaa ja ihastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirja-vinkistä! Joulukin on jo kohta tulossa niin alan kirjoittamaan toivelistaa.

   Poista
 2. Jaa-a täytyypä itekin käydä siä Honkkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Raumalla ainakin oli hyvät valikoimat, narsissejakin.

   Poista
 3. Juu niin oli. Ja oli ihan pakko käydä ostamassa vähän lisää kukkasipuleita. Aina niille paikka löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on luvassa lämpimämpää ilmaa niin voi taas istuttaa!

   Poista