2016-08-21

Aarre

Olin poikien kanssa Pokemon-jahdissa. Paikka oli metsäinen niemi Raumalla, jossa on aivan mielettömät Pokemon apajat. Minun puhelin vaan sattuu olemaan niin vanhaa tekoa, että sillä ei saa yhtään Pokea napattua. Aloin kävellä metsässä ja löysinkin aarteen! Uskon että tämän palstan lukijoista suurin osa  ymmärtää, että onhan se ihka oikea aarre, jos mustikanvarpujen lomasta löytää betonikiviä! Poimin sammalmättäiltä siellä täällä olleet kivet talteen, sillä minullahan on niille käyttöä.

Kaikki olimme tyytyväisä paluumatkalla retkeen. Pojilla oli kännyköissä liuta uusia Pokemoneja ja minulla polkupyörälastillinen pihakiviä.


Tässä kiville paikka. Ne peittävät juuri tuon pienen pätkän nurmea paikassa, jossa sitä on jäljellä enää liian kapea suikale ruohonleikkurilla ajettavaksi. Olen joskus tehnyt kierrätystiilistä vuorenkilpien eteen polunpätkän, joka jää jo lähestulkoon kokonaan vuorenkilven lehtien alla. Tiilipolku on kaivannut himpun verran jatkoa. Loistavat kivet siis tähän paikkaan! Nyt tarvitsee enää kaivaa ne maahan...sitten kun on inspiraatiota....

Tuoksuherne on ilahduttanut minua tänään monesti. Betonikivien kantaminenkin meni hujauksessa, kun sain vähän potkua kukkaistuoksusta. Tuoksuherneet kukkivat pihakoivun juurella vanhassa tiskialtaassa.8 kommenttia:

 1. Tollaset aarteet onki juur niin kivoi! Kaunista kukintaa kuvissasi.

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt, kyllä nuo pokemonit voittavat. Ihana kun on vielä noin kaunista kukintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräilypäivä oli kaikilla ;). Tuoksuherne on kyllä kaunis kun kukkia on runsaasti.

   Poista
 3. Voi sentään mitä aarteita, kaikkea se pokemon jahti voi tuoda tullessaan. Minullakin kutkuttelee yksi ruosteinen öljykanisteri lähimetsässä, taidankin käydä sen illalla hakemassa pihan koristukseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan metsässä "kasvaa" ties mitäkin muuta kuin sieniä ja mustikoita poimittavaksi ;)

   Poista
 4. Kauniit kivet. Olen aina nenä mata kohti ja keräilen kiviä taskut täyteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein passelit kivet tähän paikkaa. Joo sinäkin kuulut sitten kivi-ihmisten heimoon :-D

   Poista