2017-07-27

Kuvataiteilijan puutarha Vanhassa Raumassa

Raumalla on käynnissä Pitsiviikko ja samalla monet Vanhan Rauman asukkaat pitävät pihansa avoimena vierailijoiden ihasteltavaksi. Vanha Rauma Yhdistys organisoi tapahtuman. Heidän FB-sivulta löytyy mm. kartta KLIK, joka helpottaa avointen pihojen bongausta.

Kuvanveistäjä Kerttu Horilan piha oli avoinna ja olen kuullut, että siellä kliiviat kukkivat kesällä pitsiviikon aikaan. Tällä viikolla päätin käydä Horilan pihassa ja niin ne kliiviat kukkivat nytkin ja paljon, paljon kaikkia muita kukkia. Puutarha oli lumoava ja satumainen! Taitelijan veistokset yhdessä ruusukaarien, köynnösten ja pikkupolkujen kanssa rytmittivät puutarhan upeaksi kokonaisuudeksi.

Kliivia, enkeliveistos ja rahapuu



















Suurkiitos Kerttu Horilalle, kun hän pitää Pitsiviikolla pihaansa avoinna vierailijoille. Puutarha on todella upea. Hänellä on selvästi taiteellinen silmä ja luovuus myös puutarhan hoitoa kohtaan.

Aloin haaveilla keramiikkaveistoksesta omaan puutarhaani!



18 kommenttia:

  1. Kiitos tämän puutarhan esittelystä. Kiva kun kiinnostuit blogistani ja liityit lukijaksi. Minä jää mielenkiinnolla odottamaan jatkoa. Liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi Nila :). Seuraavaksi luvassa uutisia omasta puutarhasta ;)

      Poista
  2. Ihana ja todella näkemisen arvoinen puutarha!

    VastaaPoista
  3. Nää patsaat on ihan huippuja:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patsaat on loistavia. Niitä on myös useita Raumalla julkisissa tiloissa sisällä ja kaupungilla ulkona.

      Poista
  4. Ihana puutarha! Voisin milloin tahansa ottaa jonkun Kerttu Horilan naispatsaista meille asumaan. Harmi, että olen taiteellisesti niin tumpelo, mutta onni, että lahjakkaat ihmiset ilahduttavat töillään meitä tumpeloita.

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva kun vinkkasit! Olen hänen patsaidensa ihailija :) Puutarhakin on varmasti kokemisen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarha on valloittava ja veistokset upeita. Niistä tulee niin hyvälle mielelle

      Poista
  6. Oi, miten hauskoja ja upeita veistoksia!
    Viime kesän blogitapaamisen jälkeisenä sunnuntaina kiertelimme Rauman katuja ja bongasimme noita Kerttu Horilan veistoksia, jonkun putiikin ikkunasta. Ne olivat ihania. Ja muistaakseni Marru (Ruusuja ja risuja-blogista) kertoikin enemmän Kerttu Horilasta.
    Kiitos tästä postauksesta, oli hieno nähdä veistoksia enemmänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hänen Veistokset ovat oikeita hyvän mielen töitä. Minä tykkään Horilan töistä kovasti. Varmasti pidän niistä erityisen paljon myös siksi, että olen aikaisemmin tehnyt paljon paljon keramiikkatöitä ja materiaali on siten minulle tuttu.

      Poista
  7. Lumoava puutarha hahmoineen. Olen aina pitänyt Horilan töistä ja puutarhassa ne alkavat elää ihan uudella tavalla. Pelkästään tuon puutarhan vuoksi voisin matkustaa Raumalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarha on kaunis ja yllätyksellinen. Todella näkemisen ja kokemisen arvoinen

      Poista
  8. Mahtava, vähän villi ja boheemi puutarha! Upeat veistokset!

    VastaaPoista