2017-05-05

Vihreydestä voimaa ja energiaa arkeen

Arjen vihreydestä, kasveista ja kauneudesta saavat voimaa sekä viherpeukalot, jotka tykkäävät mullan möyhinnästä ja taimien siemenkasvatuksesta sekä persoonat, jotka hankkivat mielummin kaikki kasvinsa helposti suoraan myymälästä.

Olin seuraamassa Garden Living Oy:n järjestämää paneelikeskustelua, johon osallistuivat mm. stailisti Susanna Vento, sisustusarkkitehti Marko Paananen sekä toimittaja Hanna Sumari, jotka olivat yhtä mieltä siitä, että vihreä arki on todellinen trendi! Ihmiset kaipaavat vihreää ympärilleen eikä sen tarvitse olla patikointia luonnossa, vaan jo yhden oman viherkasvin hypistely tai työpaikan viherseinä rauhoittaa välillä hektistä elämää. Viheraiheilla sisustaminen ja stailaaminen ovat osa voimissaan kukoistavaa viherbuumia.

Kukkaset, puutarhan vihreys sekä puutarhassa tekeminen tosiaan tarjoavat minulle rentoutusta ja vastapainoa erityisesti ruudun ääressä työskentelyyn. Jos pitää valita niin puutarhasta en kyllä luovu, mutta tietokoneen voin heittää romukoppaan! (ainakin vähäksi aikaa).
 
Paneelikeskustelussa nauru raikasi

Tehokaksikko GardenLivingin Eva Wuite ja myymälän ilmeen suunnitteluun osallistunut Marko Paananen 
Olipa antoisaa tavata GardenLiving ammattilaisia sekä bloggarituttuja näin upeissa puitteissa!

Kiitokset ihanasta illasta!

12 kommenttia:

 1. Oih, yhä enemmän harmittaa, etten päässyt tulemaan. Hieno paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymälä on kerrassaan hieno! Mm. Ruukkuvalikoima sekä sisä- että ulkokäyttöön loistava ja kauniita maljakoita

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Tarkoitus on mennä tutustumaan tuonne pikimmiten, tosin tänä viikonloppuna on ollut muita suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, paljon isoa ja pientä kaunista!

   Poista
 3. Voi että miten ihana paikka, olen ihaillut kuvia teidän siellä olleiden blogeista. Tuonne täytyy mennä. Ihania ruukkuja ja rouheisuutta - tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli sopivasti työmatka Helsinkiin GardenLiving avajaisten aikaan niin olin superiloinen kun pääsin osallistumaan avajaisiin

   Poista
 4. Sinun laillasi saan poweria wihreästä ja se tekee vain niin hurjan onnelliseksi. Pitää kokeilla tuo paikka kun käyn siinä kaupassa vieressä aina välillä. Tosin kaipailen juuri nyt puutarhakasveja enemmän kuin viherkasveja. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poiketa! Ruokakauppa on tosiaan ihan naapurissa. Siellä oli muuten pihalla ehkä ihanimmat hortenssiat mitä olen ikinä nähnyt :)

   Poista
 5. Olipa ihana nähdä ja vaihtaa kuulumisia Maria! <3
  Paikka oli todella inspiroiva ja kaunis, ja ihanat puutarhaystävät kruunasivat vielä tunnelman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat Riina! Nähdään taas :)

   Poista
 6. Kiitos Maria, että tulit ja pidit �� Todella hienoja kuvia sinulla blogissasi !

  Tervetuloa uudelleen, kuten myös Riina, Sametti Hortensia, Kesätuulia, Piparminttu ja Satu Kukkaiselämää ! Tulemme pitämään paljon workshopppeja bloggareille ja kanta-asiakkaille, joten pidetään yhteyttä ����❤️ GardenLiving tiimi ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset teille! Teidän tiimi ja paikka on nyt hyvin mielessä :)

   Poista